Ruilen/retourneren

Een product ruilen?

Wilt u uw product omruilen voor bijvoorbeeld een andere maat? Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van het product. U dient hiervoor dit formulier in te vullen. Voeg deze bij de product(en) voor een snelle afhandeling. De producten dienen in originele verpakking en onbeschadigd retour gestuurd te worden. De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Uw bestelling kunt u verzenden naar: Poortenaarlaan 4, 3431RH te Nieuwegein t.a.v. Thin Line Bracelets.

Mag ik een artikel retourneren?

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het product, tenzij dit bij de offerte is uitgesloten. In deze periode kan de bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking teruggestuurd worden.  De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Gebruik dit formulier bij uw retour zending voor een snelle afhandeling. Uw bestelling kunt u verzenden naar: Poortenaarlaan 4, 3431RH te Nieuwegein t.a.v. Thin Line Bracelets.

Betalingen

Als u uw gehele bestelling wilt retourneren zullen wij, na ontvangst van de producten, het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, naar u overmaken. Indien u uw bestelling deels retour stuurt zullen wij, na ontvangst van de producten, de kosten hiervan exclusief verzendkosten, naar u overmaken.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen.

Hebben wij een fout of defect product toegestuurd dan zijn de verzendkosten voor het retourneren voor onze rekening. Stuur een e-mail met de benodigde informatie en wij zorgen dat het zo snel mogelijk opgelost wordt.

Toch nog vragen?

Neem contact met ons op via :