Over ons

Wij zijn drie vrienden die werkzaam zijn bij de politie Midden-Nederland. Tijdens een reis door Amerika in 2014, zijn wij op bezoek geweest bij Amerikaanse collega’s in Fairfax County, Virginia. Wij werden daar als familie ontvangen en zagen al snel dat diverse politieagenten met speciale armbanden liepen. Deze thin line bracelet bleek symbool te staan voor wat de politie dag en nacht doet en meemaakt. Het laat de trots voor het vak zien en ook het respect voor alle overleden collega’s.

Wij besloten dit prachtige symbool over te brengen naar Nederland en het te introduceren onder de Nederlandse hulpverleners. We kozen ervoor om Make-A-Wish Nederland als goed doel aan ons te verbinden. De volledige opbrengst van ons project is dan ook ten goede van Make-A-Wish gekomen.

Nooit hadden we verwacht dat onze actie zo groot zou worden. Duizenden hulpverleners bestelden een bracelet en we kregen honderden foto’s toegezonden. Onder andere de Telegraaf, RTV Noord-Holland, RTV Stichtse Vecht en diverse kranten nodigden ons uit om ons verhaal te doen, Dag en nacht knoopten we bracelets, verzonden we mails en verstuurden we bestellingen.

De aanvraag naar bracelets bleef echter zo groot, dat we hebben besloten door te gaan onder een ander concept. We zijn daarom een bedrijf gestart onder de naam Thin Line Bracelets. Wij bieden diverse hulpverlener supportende producten aan. Met elke aankoop blijft u Make-A-Wish Nederland steunen; er gaat namelijk een gedeelte van de opbrengst naar Make-A-Wish.

ds_20150911_0041