Wij zijn drie vrienden die werkzaam zijn bij de politie Midden-Nederland. Tijdens een reis door Amerika in 2014, zijn wij op bezoek geweest bij Amerikaanse collega’s in Fairfax County, Virginia. Wij werden daar als familie ontvangen en zagen al snel dat diverse politieagenten met speciale armbanden liepen. Deze thin line bracelet bleek symbool te staan voor wat de politie dag en nacht doet en meemaakt. Het laat de trots voor het vak zien en ook het respect voor alle overleden collega's.

Wij besloten dit prachtige symbool over te brengen naar Nederland en het te introduceren onder de Nederlandse hulpverleners. We kozen ervoor om Make-A-Wish Nederland als goed doel aan ons te verbinden. De volledige opbrengst van ons project is dan ook ten goede van Make-A-Wish gekomen.

Nooit hadden we verwacht dat onze actie zo groot zou worden. Duizenden hulpverleners bestelden een bracelet en we kregen honderden foto’s toegezonden. Onder andere de Telegraaf, RTV Noord-Holland, RTV Stichtse Vecht en diverse kranten nodigden ons uit om ons verhaal te doen, Dag en nacht knoopten we bracelets, verzonden we mails en verstuurden we bestellingen.

De aanvraag naar de Thin Line bleef echter zo groot, dat we hebben besloten door te gaan onder een nieuw concept. Om dit te realiseren zijn we een bedrijf gestart onder de naam Thin Line Bracelets. Zo kunnen wij aan de aanvraag blijven voldoen en het goede doel blijven steunen.  Het goede doel wat wij supporter is wél verandert en staat nu nóg dichter bij ons, maar ook dicht bij jou! Met elke aankoop steun je nu Stichting Politieveteraan. Over deze stichting lees je hier meer.

Op voorhand willen we jou bedanken voor het vertrouwen in ons, maar vooral voor het supporten van hulpverleners die het steeds moeilijker krijgen